banner564

“Davanın takipçisiyiz”

Filistinli öğrenciler, Lefkoşa’daki feci kazada hayatını kaybeden Abdulrahman Murad isimli hemşehrileri ile ilgili açıklama yaptı

“Davanın takipçisiyiz”
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
KKTC’de bulunan Filistinli Öğrenciler Genel Birliği Şubesi, geçtiğimiz Cuma gecesi Abdulrahman Murad isimli Filistin uyruklu öğrencinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazası ile ilgili açıklama yaptı. Abdulrahman Murad’ın vefatını üzüntü ile karşıladıklarını belirten  Filistinli Öğrenci Birlikleri Şube Başkanları, Muhammed Abu Daqa, Ahmet Toma ve Muhammed Abu Shanla  olayı şiddetle kınarken, KKTC’nin yetkili makamları ve yargıyı sorumluluklarını yerine getirerek, Murad’ın ölümüne neden olan şahıs aleyhidne yasayı uygulamak için gerekli tüm önlemleri almaya davet etti.

İşte o açıklama
Basın Bildirisinde şu ifadelere yer verildi: KKTC deki Filistinli Öğrenciler Genel Birliğinin tüm şubeleri (Lefkoşa, Gazimagusa, ve Girne), Lefkoşa’da Cuma günü (20.10.2017) de trafik kazası sonucu vefat eden değerli arkadaşımız Abdulrahman Murad’ın vefatını derin bir üzüntü ile karşılamaktadır. Dolayısıyla, Filistinli Öğrenciler Genel Birliğinin tüm şubeleri (Lefkoşa, Gazimagusa, ve Girne), olayı şiddetle kınarken, KKTC’nin yetkili makamları ve yargıyı sorumluluklarını yerine getirmeye çağrıda bulunmaktadır ve öğrenci Abdulrahman Murad'ın ölümüne sebep olan şahsın aleyhine yasayı uygulamak için gerekli tüm önlemleri almasını istemektedirler. Merhum arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yaslı ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473