banner564

Değirmenlik’te  felsefe zamanı

Nuran Direk; öğretmenlere yönelik ‘Düşünen Sınıf İçin Eleştirel Düşünme Yöntem ve Teknikleri’ konulu bir seminer verdi

Değirmenlik’te  felsefe zamanı
banner598

 Türkiye Felsefe Kurumu, Çocuklar İçin Felsefe Birimi Başkanı Nuran Direk dün Değirmenlik Belediyesi’ne bağlı köylerde bulunan okullarda eğitim veren öğretmenlere yönelik “Düşünen Sınıf İçin Eleştirel Düşünme Yöntem ve Teknikleri” konulu bir seminer verdi.  

Saat 09.00 ve 13.00 saatlerinde, Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde 2 seans olarak gerçekleşen seminere Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler de katıldı. 
Başkan Ali Karavezirler, okullarda düşünen ve sorgulayan nesiller yetiştirmenin çok önemli olduğunu vurgulayarak, özellikle felsefe ve eleştirel düşünme konularında kendilerini yetiştiren öğretmenlerin daha kaliteli bir eğitimle çocukların karşısına çıkabileceklerini kaydetti. Karavezirler, Türkiye Felsefe Kurumu, Çocuklar İçin Felsefe Birimi Başkanı Nuran Direk’e de gerçekleştirdiği eğitimden dolayı teşekkürlerini sundu. 


Değirmenlik’te ilkyardım ve acil durum eğitimi 
Öte yandan Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’in göreve gelmesinin ardından kurulan ve olası doğal afet durumlarında vatandaşların yanında olarak onlara her türlü desteği verecek, 33 kişiden oluşan A.F.A.D ekipleri, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı personeli tarafından eğitildi. 
KKTC Sivil Savunma Teşkilatı personellerinden Hüseyin Partalcı tarafından verilen 3 saatlik eğitimde ilkyardım ve yangın konularında uygulamalı bilgilendirme yapıldı. 
Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde gerçekleşen eğitimde Hüseyin Partalcı’ya Sivil Savunma Teşkilatı personellerinden Damla Olkanlı Zeytincioğlu da eşlik ederken, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler de eğitimde hazır bulundu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473