banner564

‘Derdimiz koltuk değil’

Başbakan Erhürman, siyasete haysiyeti, adaleti, hizmeti, üretimi, eşitliği sağlamak için girdiklerini söyledi

‘Derdimiz koltuk değil’
banner598

 Başbakan Tufan Erhürman, siyasete koltuk kapmak için değil haysiyeti, adaleti, hizmeti, üretimi, eşitliği sağlamak için girdiklerini kaydederek, “Bizim derdimiz kimin hangi makamda oturduğu değil, kimin ne olacağı değil, ne yapacağımızdır” dedi.

CTP’nin İskele İlçesi 10. Olağan Kongresi’nde katılan ve burada konuşan Başbakan, “Çok yakında arzu ettiğiniz gibi İskele’de bir üniversiteye de kavuşacağız” açıklamasında bulundu.

Hüseyin Mülazim güven tazeledi
CTP İskele İlçesi 10. Olağan Kongresi önceki akşam İskele Belediye Gazinosu’nda gerçekleştirildi.  Mevcut başkan Hüseyin Mülazim yapılan seçimin ardından yeniden başkanlığa getirildi.
Verilen bilgiye göre, kongreye Başbakan ve Genel Başkan Tufan Erhürman, Genel Sekreter Erdoğan Sorakın, bakanlar, milletvekilleri, MYK üyeleri ve örgüt yöneticileri ile eski başbakanlardan Özkan Yorgancıoğlu da katıldı.
Kongrede yönetim ve disiplin kurulları da elektronik ortamda yapılan oylamayla kısa sürede belirlendi. Faaliyet ve mali rapor okunarak onaylandı.

Erhürman: CTP’liler statükonun rakibi
Başbakan ve CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, kongreye hitabında salondaki heyecanı gözlemekten mutluluk duyduğunu ifade etti.
CTP’lilerin hiçbir zaman, 1970’ten beri birbirlerinin rakibi olmadığını kaydederek, CTP’lilerin her zaman bozuk düzenin, statükonun rakibi olduğunu, el ele vererek statükoyu yıkmak için yürüdüklerini belirtti.

İskele’de güçlüyüz 
İskele İlçe Başkanı Hüseyin Mülazim, bir zamanlar İskele’de gösterecek aday bulamazken bugün CTP’nin en güçlü olduğu yerlerden birinin İskele olduğunu söyledi.
İki kez partilerinin İskele’de birinci geldiğini belirten Mülazim, birçok belediye kazandıklarını söyledi.
Mülazim, “O mücadeleci günleri yine hep birlikte yaşayacağız, partimizi ve halkımızı daha refah günlere taşıyacağız” dedi.

Yönetim ve Disiplin Kurulları 
CTP İskele İlçesi 10. Dönem Yönetim Kurulu da yapılan seçimin ardından şu isimlerden oluştu: “Abdi Çetinkayalı, Abdülselam Tanışman, Cem Demiralp, Cemal Muhtaronbaşı, Fırat Borak, Hüseyin Kürşat, İsmail Hakkı Nurçin, Lütfiye Soykara, Meral Sertsoy, Selda Şafak.”
İlçe Disiplin Kurulu ise şu isimlerden oluştu: “Ahmet Polili, Halil Dericioğlu, Mehmet Soylu, Ahmet Uyguner (Yedek), Hüseyin Turgut (Yedek).” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474