banner564

Dervişe Tazeoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Polis Müdürü Ömer Tazeoğlu, kansere yenik düşen 49 yaşındaki eşini son yolculuğuna uğurlarken, gözyaşlarına hakim olamadı

Dervişe Tazeoğlu son yolculuğuna uğurlandı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Yakalandığı amansız hastalık sonucu önceki gün hayatını kaybeden 49 yaşındaki Dervişe Tazeoğlu, aile ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Dervişe Tazeoğlu’nun, Yeniboğaziçi Camisinde dün öğle gerçekleştirilen cenaze törenine bazı siyasiler, polis teşkilatı mensupları ve çok sayıda seveni katıldı.

Ömer Tazeoğlu’nun acı günü
Eşini amansız bir hastalık sonuç kaybeden Gazimağusa Polis Müdürü Ömer Tazeoğlu’nun tarifsiz acısı cenaze töreni boyunca yüzüne yansıdı. Oldukça bitkin olduğu gözlenen Tazeoğlu, taziyeleri kabul etti. Tazeoğlu’nun oğlu Mustafa da annesini kaybetmiş olmanın üzüntüsü ile yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. 

Daha kaç kişi ölecek
Cenaze töreni boyunca feryat eden bazı aile yakınları, “Bu hastalığa daha kaç kişi vereceğiz” diyerek isyan etti. Yeniboğaziçi köyünde herkes tarafından sevilen biri olan Dervişe Tazeoğlu’nun cenaze törenine katılanlar, “Çok iyi bir insandı” diyerek üzüntülerini belirtti. 
Dervişe Tazeoğlu öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip Yeniboğaziçi Kabristanlığında sevenlerinin duaları eşliğinde toprağa verildi.  Gazimağusa Polis Müdürü Ömer Tazeoğlu’nun eşi olan Dervişe Tazeoğlu’nun iki oğlu, bir kızı ve iki torunu bulunuyordu.

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474