banner564

“Devrim olacak”

Özgürgün, Türkiye’den kablo ile elektrik getirme projesinin hazır olduğunu ifade etti

“Devrim olacak”
banner598

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Özgürgün, Türkiye’den kablo ile elektrik getirme projesinin hazır olduğunu ifade ederek, “Elektrikte devrim yapacağız. Elektrik projemiz hazırdır, Anavatan’dan kablo ile elektrik önümüzdeki dönemde ulaşacaktır” dedi.
Normal seçime dokuz ay kala, daha güçlü bir hükümet kurmak için seçime gittiğine işaret eden Özgürgün, “Tek başına hükümet olmak için yola çıktık. Güçlü hükümet, çabuk karar alma ve hızlı icraattır.”dedi.
7 Ocak seçimlerinde sandıktan çıkacak sonuca herkesin saygı duyması gerektiğini ifade eden Özgürgün, “Sandık ne netice verirse biz o yönde bir hükümet oluşturacağız.” dedi.
Halktan, sandıktan güçlü bir hükümet çıkarmasını isteyen UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün, “Halkımızdan istediğimiz, 7 Ocak seçimlerinde sandıklara gidip, oylarını kullanmaları, sandıktan güçlü bir hükümet çıkarmaları ve ülkenin önünü açmalarıdır” diye konuştu.

“48 saatte hükümeti kurarım”
UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün, UBP tek başına iktidara gelmesi durumunda,  Cumhurbaşkanı’nın görevlendirmesinin ardından 48 saatte hükümeti kuracağını söyledi.
Halkın yeni yılını da kutlayan UBP Genel Başkanı ve Başbakan Özgürgün, “Tüm halkımıza yeni yılda, refah, mutluluk, aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte mutlu bir 2018 diliyorum” dedi. Özgürgün, ekonomik, mali ve sosyal göstergelerin, 2018 yılının çok güzel bir yıl olacağını gösterdiğini de sözlerine ekledi. 

UBP’den Mehmetçik ve Büyükkonuk çıkarması
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, milletvekili adayları ile birlikte, seçim çalışmaları çerçevesinde Mehmetçik ve Büyükkonuk’taydı.
Mehmetçik’te halkla buluşan ve partililere hitap eden Özgürgün, kadroları ile hazır olduklarını, bir buçuk yılda yaptıklarıyla gurur duyduklarını ve bundan sonra da somut projelerle halkın karşısına çıktıklarını anlattı.

Adaylar DAÜ ve Maraş’ı ziyaret etti
Ulusal Birlik Partisi milletvekili adayları Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni ziyaret ederek, yöneticiler, öğretim görevlileri ve personel ile görüştü.
Genel Sekreter Dursun Oğuz başkanlığında bir heyet ile ilk önce DAÜ Senatosu’nda Rektör Necdet Osam’ı ziyaret eden UBP Milletvekili adayları, DAÜ ile ilgili Ulusal Birlik Partisi’nin projelerini anlattı. 
Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Adayları Gazimağusa -Maraş’ı ziyaret etti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474