banner564

Mühür istendi

İskele’deki şölende DP adayları tek tek halka tanıtıldı

Mühür istendi
banner598
Demokrat Parti (DP) İskele’de aday tanıtım gecesi düzenledi. 
Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş önderliğinde düzenlenen gecede adaylar tek tek halka tanıtıldı.
DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ve tüm milletvekili adaylarının katıldığı etkinliğe yoğun katılım oldu.
Denktaş ve adaylar daha adil, daha demokratik ve daha eşit bir toplum için çalışacaklarını söylerek KKTC’nin ve halkın geleceği için mühür istedi. 

Denktaş: Her zaman yeniliklerin partisi olduk
Öte yandan DP Genel Başkanı Denktaş katıldığı bir televizyon programında her zaman yeniliklerin partisi olduklarını söyleyerek manifestoları hakkında bilgi verdi.
Denktaş özetle şunları aktardı, “DP’nin liberal demokrat felsefesini, özgürlüklere, eşitliklere yaklaşımını ortaya koymuştur. DP’nin kuruluş bildirgesinde bunlar vardır. DP bu bağlamda özüne dönmüştür. Sentetik uyuşturucudan çocuklarımız ölüyor. Çocuklarımızın hayatı ile kumar oynanıyor. Bunun önüne geçilmeli. Bu bağlamda marihuana kullanımına denetimli serbestlik dünyada olduğu gibi bu ülkede tartışılmalı, araştırmalar incelenmelidir. Aynı cinsten iki kişi beraber bir yaşam sürecekse ve eşitlik yasası, kadınlar için pozitif ayrımcılık konularında özgürlük diyorsak, bunun için çalışılıyorsa eşcinsel kişilerin birlikte yaşamaları konusunda birlikte yaşayamazsın diyemeyiz. Adına sivil birliktelik veya başka bir şey dersin ama bu konuları artık Kıbrıs’ta konuşabilmemiz gerekiyor. Maliye ve Turizm Bakanlıklarında durum ortadadır. Denk bütçe, 13.maaşın ödenmesi, çiftçi ve hayvancılara yapılan ödemeler ile Maliye Bakanlığının icraatları ortadadır. Bundan Türkiye de çok memnundur, raporlara bu durum yansımıştır. Aynı şekilde Turizm Bakanlığı bağlamında da tarihin en yüksek rakamlarına ulaşılmıştır. Partimiz dimdik yoluna devam etmektedir ve her seçim dönemi olduğu gibi yine seçimden başarı ile çıkacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473