Diyalog Gazetesi’nin uzun zamandır sürdürdüğü ve okurların her geçen hafta daha fazla katılımla iştirak ettiği 6 kupona tablet kampanyasının dünkü çekilişi, noter Ahmet Çakıcı huzurunda gerçekleşti.
Çekilişte, Asus tablet 5’inci kampanyaya katılan 10 talihli okur belirlendi. Dün, ayrıca, DİYALOG Gazetesi ile Zirve Sigorta işbirliğinde düzenlenen kampanyanın da 10 talihli okuru belirlendi.
Ülkenin dört bir yanından yoğun katılımın olduğu kuponlar arasından yapılan çekilişte belirlenen tablet kazanan10 kişinin isimleri şöyle:
ASUS 5. KAMPANYA ÇEKİLİŞİ TALİHLİLERİ
1- NAZLI ÖZBAY – LEFKOŞA
2- SENEM KİMYALAR – YENİBOĞAZİÇİ
3- PEMBE KALE – GEÇİTKALE
4- ŞENAY TONGAY – ORTAKÖY
5- MUSTAFA DAĞDELEN – GÖNYELİ
6- REMZİYE TÜRK – LEFKOŞA
7- ALİ ÖZYAPRAK – GÖNYELİ
8- İZGE MAMÜLCÜ – LEFKOŞA
9- KIYMET MUHTAROĞLU – LAPTA
10- ŞERİF SARICAOĞLU – YENİ İSKELE
ZİRVE SİGORTA 2. KAMPANYA ÇEKİLİŞİ TALİHLİLERİ
1- ZERRİN İÇİN – LEFKOŞA
2- AHMET SOYKURT – GÖNYELİ
3- ALP KARDEŞ – YILMAZKÖY
4- YASEMİN DEMİRTAŞ – ORTAKÖY
5- METİN TUMAY – LEFKOŞA
6- ERDAŞ UÇANER – LEFKOŞA
7- İZZET DURMUŞOĞLU – KÜÇÜKKAYMAKLI
8- TUNCER TUMAR – LEFKOŞA
9- OSMAN TEKBACAK – İSKELE
10- ALPER DARBAZ - LEFKOŞA
Talihliler, Pazartesi gününden itibaren, kimlik kartları ile Diyalog Gazetesi’ni ziyaret ederek hediyelerini alabilir.
Tabletlerini aldılar
Diyalog Gazetesi’nin düzenlediği tablet kampanyasının önceki çekilişlerinde hediye kazanan talihliler hediyelerini aldı. Hem zengin içerikli bir gazete okuduklarını hem de en son teknoloji ürünü hediye kazandıklarını ifade eden okurlar, Diyalog’un gerek iç, gerekse Türkiye ve dünya sayfalarında oldukça doyurucu haber verdiğini, tarafsız bir çizgide olması nedeniyle de çok beğendiklerini vurguladı.
Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2014, 17:02