banner564

DNA testi yapılacak

Kaplıca sahilinde bulunan cesedin, Pazartesi gününden beri kayıp olan 18 yaşındaki Veysel Coşkun’a ait olduğu tahmin ediliyor

DNA testi yapılacak
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Kaplıca köyü sahilinde dün öğlen saat 12.00 sıralarında kimliği meçhul bir erkek cesedi bulundu. Yüzü tanınmaz halde olan ve kimliği belirlenemeyen cesedin, 17 Eylül tarihinde, evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan Veysel Coşkun’a ait olduğu tahmin ediliyor. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre 17 Eylül tarihinden itibaren kayıp olan Veysel Coşkun’un ayakkabıları, tişörtü ve cep telefonu saat 11.00 sıralarında bir balıkçı tarafından Kaplıca ile Mersinlik arasındaki kıyı sahil bölgesinde bulundu. Olay yerine çağrılan Coşkun’un ailesi de kıyafetlerin oğullarına ait olduğunu teşhis etti. Ailenin kıyafetlerin Coşkun’a ait olduğunu belirlemesinin ardından bölgedeki aramaları sıklaştıran polis, kıyafetlerin bulunmasından yaklaşık 1 saat sonra, bölgenin bir kilometre uzağında, deniz kıyısında kimliği meçhul ve çürümeye yüz tutmuş bir erkek cesedi buldu.
Ceset teşhis edilemedi
Çürümeye yüz tutmuş ve yüzü tanınmaz halde olan ceset teşhis edilemezken, İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube, Olay Yeri İnceleme Ekipleri’nin yanı sıra Ziyamet Polis Karakolu’na bağlı ekipler bölgede inceleme yaptı. İskele Polis Müdürü Ahmet Beşerler’de olay yerine giderek incelemelerde bulundu.
Darp ve cebir izi yok
Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz’de olay yerine gelerek ceset üzerinde inceleme yaptı. Deniz’in yaptığı inceleme sonucunda cesedin 4 günlük olduğu belirlendi.  Ceset üzerinde darp cebir, kesici ve delici alet izine de rastlanmadı. Kimliği henüz belirlenemeyen cesedin 17 Eylül’de kaybolan Çayırova’da sakin 18 yaşındaki Veysel Coşkun’a ait olma ihtimali ağırlık kazandı. Ancak kimlik belirlemesinin yapılacak olan DNA testi sonucu belirleneceği bildirildi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474