banner564

Düşünceler çamura aktarıldı

BUN-SEM Seramik Stüdyosu ClayArt yılsonu sergisini yaptı

Düşünceler çamura aktarıldı
banner598
British University of Nicosia Sürekli Eğitim Merkezi (BUN-SEM) ClayArt Seramik Atölyesi kursiyerlerinin yılsonu sergisi Saçaklı Ev'de gerçekleşti.
ClayArt Seramik Stüdyosu, yıl içerisinde yapılan seramik çalışmalarını 8 Haziran tarihinde başlayan ve 11 Haziran'a kadar devam eden bir sergiyle Kıbrıs halkıyla paylaştı.
Açılışı Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun'un yaptığı sergide ilk olarak konuşan British University of Nicosia Mütevelli Heyeti Üyesi ve ClayArt Seramik Stüdyosu direktörü Fatma Özok "British University of Nicosia Sürekli Eğitim Merkezi ClayArt Seramik Atölyesi olarak Ekim ayından beri yaptığımız çalışmaları bugün sergiliyoruz. Kurslarımıza katılan, emek veren herkese ayrıca hocamız Mine Korudağ'a çok teşekkür ederiz. Hızla akıp giden zaman ve telaşla hep bir şeylere bir yerlere yetişmeye çalışırken kendimize zaman ayırıp düşüncelerimizi çamura aktardık, çalışmalarımıza odaklandık. Çamurun pozitif enerjisiyle dinlenip, üretmenin keyfini, çamura hayat vermenin mutluluğunu yaşadık ve bunu sizlerle paylaşmak istedik" dedi.
Bakan Sunat Atun da konuşmasında, sanatsal çalışmaların desteklenmesi için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini, bu tür çalışmaların ülkenin tanıtımı ve gelecek nesillerin daha nitelikli yetişmesi açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Bakan Atun "Sevdiklerinize parayla hediyeler alabilirsiniz ama el emeğiyle, sabırla üretilen bu çalışmaların değeri parayla ölçülemez, paha biçilemez" diyerek, emeği geçen tüm kursiyerleri ve buna olanak sağlayan BUNSEM'i kutladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2016, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474