banner564

Duymayan kalmasın

Lefke Kaymakamlığı’nın telefonları 12 Aralık’tan beri kesik

Duymayan kalmasın
banner598
Pelin YÜKSELAY
   Lefke Kaymakamlığı’nın telefonları 12 Aralık 2016’dan beri çalışmıyor. Telefonların kesik olması nedeniyle de Kaymakamlık’la işi olan vatandaşlar sıkıntı çekiyor. 
   Diyalog’un elde ettiği bilgilere göre; 12 Aralık’ta etkili olan kötü hava koşulları sırasında bölgeye düşen yıldırım, eski bir binada hizmet veren Lefke Kaymakamlığı’nın telefonlarının da devre dışı kalmasına neden oldu. Hal böyle olunca da Lefkeli vatandaşlar, Kamakamlığa ulaşamakta sıkıntı yaşar duruma geldi.

Muhit: Bütçemiz yok, sıkıntı ondan!
  Lefke Kaymakamlığı Müfettişi İlhan Muhit, konuyla ilgili Diyalog muhabirine yaptığı açıklamada, 12 Aralık’ta düşen yıldırımda bina içi santral hattının zarar gördüğünü ve konuyu ilgili yetkili mercilere bildirdiklerini belirtti. 
   Telefon Dairesi’nin bina dışı arızalarla ilgilendiğini, bina içi arızalar için hizmet alımına gitmeleri gerektiğini belirten Muhit, bunun için iki teklif aldıklarını, ilerleyen günlerde bu tekliflerin değerlendirilip, telefon arıza sorununun çözüleceğini belirtti. Muhit, Lefke’nin yeni ilçe olmasından dolayı henüz bütçesinin bulunmadığını ve bütçe bulunmamasından ötürü bu sıkıntıları yaşadıklarını kaydetti.

Kaymakamın direk telefonu çalışıyor
   Bina içinde iki hattın devrede olduğunu da kaydeden Muhit, bu hatların birinin kendisine, diğerinin de Kaymakam Halil Çorba’ya ait olduğunu belirterek, Lefkeli vatandaşların, santral arızası giderilinceye kadar bu iki hattan kendilerine ulaşabileceklerini kaydetti. 

Numaralar şöyle: 72 88 390- 72 87 886

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2017, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473