banner564

Eda vurdu Ferdi sustu

Boşanma için imza vermeyen eşinin kafasını demir çubuk ile kıran kadın mahkemeye, kocası hastaneye gönderildi 

Eda vurdu Ferdi sustu
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da dün sabah saatlerinde boşanma aşamasında olan çift arasında çıkan tartışma kanlı sonuçlandı. KKTC’de resmi olarak boşanan ve Türkiye Cumhuriyeti’nde de boşanma aşamasında olan Eda Tonkaz ile Ferdi Tonkaz’ın kavgası bir türlü bitmedi. Ferdi Tonkaz’ın boşanmaları için Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine giderek imza vermemesi nedeniyle yaşanan tartışmada Eda Tonkaz demir çubukla saldırıya geçti. 
   Eda Tonkaz’ın, Ferdi Tonkaz’ın kafasına demir çubuk ile vurarak kafatası kemiğinde çatlak oluşmasına neden olduğu iddia edildi. 
    Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Vedat Bilginaylar, zanlının dün sabah 08.30 sıralarında, Ferdi Tonkaz’ın işyerine giderek, Türkiye Cumhuriyeti’nde boşanmaları için elçiliğe imza vermediği gerekçesiyle tartışmaya başladığını söyledi. Polis, zanlının işyeri içerisinde bulunan, su depolarına takılan ısıtıcı element ile Ferdi Tonkaz’ın başına vurarak kafatası kemiğinde çatlak oluşmasına neden olduğunu ifade etti. 
   Ferdi Tonkaz’ın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığını belirten Bilginaylar, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
   Yargıç Umut İnan, zanlının 3 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve bir kefilin 50 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473