banner564

Efe’lendiler

Rakı şişeleri boşaldıktan sonra güvenlik görevlisini dövmeye başlayan iki kişi, daha sonra olaya müdahale eden polislerden birini yaraladı

Efe’lendiler
banner598
Çiğdem AYDIN

İhsan Keskin ile Nizamettin Bozal isimli şahıslar, Girne’de bir eğlence mekânı önünde çıkan kavgaya müdahale eden polis memurlarını darp ettikleri gerekçesi ile dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlıların eğlence mekânının güvenlik görevlisini darp ederken suçüstü tespit edildikleri ancak olaya müdahale eden polis memurlarından birini iterek yaralanmasına neden oldukları belirtildi. Duruşmada zanlıların polisi darp ve görevinden men, uygunsuz tavır ve davranış, sarhoşluk, rahatsızlık verme suçları işledikleri açıklandı. Polis, zanlıların meydana gelen olayda polisi itip, darp ederek itibarına gölge düşürdüklerini söyledi. Zanlılarından Bozal’ın turist, İhsan Keskin’in ise çalışma izni ile ülkede bulunduğunu ancak meydana gelen olaydan sonra çalışma izninin işyeri tarafından iptal edileceğini kaydeden polis, KKTC’de yasal bağları olmayan zanlıların kaçma ihtimali bulunduğunu belirterek tutuklu yargılanmalarını talep etti.
“Alkollüydük özür dileriz”
Avukatları, zanlıların alkol tesiri altında bu suçları işlediklerini, pişman olduklarını ifade ederken, mahkeme zanlıların tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 15 gün süre ile cezaevine gönderilmelerine karar verdi. Öte yandan Girne’de bir eğlence mekânı önünde önceki gece meydana gelen olayda iki zanlının eğlence mekânının güvenlik görevlisini darp ettiğini, o esnada oradan geçen polis ekiplerinin olaya müdahale ettiğini ve zanlıları tutuklamak isteyen polislerden birinin yere itilerek sırtından yaralandığı öğrenildi. Bir gün süre ile Girne Akçiçek Hastanesi’ne yataklı tedavi gören polis memurunun durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474