banner564

Eğitim hayatı söndü

270 gram Bonazi ve 150 adet extacy türü uyuşturucu hap ile yakalanan Bilal Çiftçi’ye 5 yıl hapislik verildi

Eğitim hayatı söndü
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

270 gram Bonazi ve 150 adet extacy türü uyuşturucu hap ile yakalanan Bilal Çiftçi’ye 5 yıl hapislik verildiHüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da düzenlenen operasyon sonucunda tasarrufunda 270 gram senteik cannabinoid türü uyuşturucu madde ile 150 adet extacy türü uyuşturucu hap bulunan Bilal Çifçi, Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti tarafından dün suçlu bulunarak 5 yıl hapse mahkûm edildi.
Heyet adına kararı okuyan Yargıç Temay Sağer, sanığın tasarrufunda bulunan miktarın külliyatlı olduğuna vurgu yaptı, sanığın konu uyuşturucu maddeleri ticari amaçlı tasarruf ettiğinin açıkça görüldüğünü belirtti. Sağer, sanığın başka bir şahsa da uyuşturucu madde verdiğini vurguladı. 
Sanığın Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni burslu bir şekilde kazandığını ve okulda da başarılı bir öğrenci profili çizdiğine değinen Sağer, başarılı bir öğrencinin uyuşturucu suçuna bulaşmasını ve ardışık şekilde uyuşturucu ile yakalanmasının kabul edilemeyeceğini belirterek, bu hususun sanık aleyhinde ağırlaştırıcı faktör olduğunu dile getirdi.
Sanığa verilecek en uygun cezanın uzun süreli hapislik cezası olduğunu belirten Sağer, sanık lehinde ve aleyhindeki tüm hususları değerlendirdikten sonra, 5 yıl hapse mahkûm ettiklerini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2018, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473