banner564

Elini, kolunu yaraladı

Nijeryalı öğrenci Odunze, tehdit edildiği gerekçesiyle bir başka öğrenciye bıçakla saldırdı

Elini, kolunu yaraladı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kampüsü içerisinde bulunan bir öğrenci yurdu girişinde önceki akşam yaşanan bıçaklama olayında Abdullah Issa Amın Sabri isimli şahıs yaralanırken, Chukwunıke Odunze polis tarafından tutuklandı.
Zanlı dün polis tarafından Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi Yargıç Ayşen Toroslu’nun huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Çebi, zanlının 21 Kasım 2015 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisinde bulunan bir öğrenci yurdunun girişinde, yanından geçmekte olan Abdullah Issa Amin Sabri isimli şahısa tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu ağız uzunluğu 9,  toplam uzunluğu ise 19 cm bıçağı gelişigüzel sallayarak konu şahsın sağ el ikinci ve üçüncü parmaklarının yaralanmasına neden olduğunu anlattı. 

Müşteki hastanede
Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığına dikkat çeken Çebi, olayı gören görgü tanıklarından ifade temin edileceğini, ayrıca Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahade altında bulunan müştekinin de ifadesinin alınacağını söyleyerek zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

“Beni sürekli tehdit ediyordu”
Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine konuşan zanlı Chukwunike Odunze, müştekinin sürekli olarak kendisini tehdit ettiğini, kendisinin ise bu tehditlerden bıkıp ülkeyi bile terk etmek istediğini iddia etti. Niyetinin bıçaklamak olmadığını öne süren zanlı pişman olduğunu dile getirdi.

3 gün tutuklu kalacak…
Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, tahkikatın yeni başladığına vurgu yaparak, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2015, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474