banner564

“Elveda 2015 Merhaba 2016”

KAÜ ev sahipliğinde gerçekleşen “Hayat Çocuklar İle Renkli” Sosyal Sorumluluk projesi 7’nci haftasını tamamladı

“Elveda 2015 Merhaba 2016”
banner598

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler Bölümü, 4. sınıf öğrencileri öncülüğü ve Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) ev sahipliğinde “Hayat Çocuklar İle Renkli” Sosyal Sorumluluk projesi 7’nci haftasını tamamladı.

Minik yürekler ile Arabahmet Kültür ve Sanat Evi’nde “2015’e Elveda, 2016’ya Merhaba” denildi. Arabahmet Kültür Evinde gerçekleşen yeni yıl partisi büyük bir coşku ile kutlandı. Minik yürekler yeni yıl öncesi hediye almanın mutluluğunu yaşadılar. Noel Baba ve Noel Anne ile oyunlar oynayıp, dans ettiler. Minik Yürekler için Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerince hazırlanıp paketlenen hediyeler, uçan renkli balonlar, şapkalar, maskeler, ortama bir o kadar daha renk kattı. 
Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen “Hayat, Çocuklar ile Renkli” Sosyal Sorumluluk projesinin 7. haftasını tamamlayarak manevi olarak yaşadıkları mutluluğu ve huzuru kelimeler ile ifade edemeyeceğini belirtti. 
Pamuk şeker yemenin keyfine varan minik yürekler ellerindeki pamuk şekerleri GAÜ-KAÜ öğrencileri ile paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar ve yaşattılar. 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473