banner564

En büyük acıyı  geride kalanlar çekiyor

Sevinç ve Hasan Yılmaz Karasalih’i son yolculuklarına uğurlayan aile yakınları, bu tür trajedilerin son bulmasını diledi

En büyük acıyı  geride kalanlar çekiyor
banner598

 Ömer KADİROĞLU

   Gönyeli’de önceki meydana gelen Sevinç Karasalih’in öldürülmesi Hasan Yılmaz Karasalih’in hayatını sonlandırılması olayı ada genelinde büyük bir üzüntü yarattı.
    Karasalih çifti dün son yolculuğuna uğurlanırken, esas acıyı geride kalanların çektiğini belirten yakın dostları “Ülkemizde artık bu tür trajik olayların son bulmasını istiyoruz” dedi.

Sırlarıyla gömüldüler
Gönyeli’de önceki meydana gelen olayda trajik bir şekilde yaşamlarını yitiren Hasan Yılmaz Karasalih, Sevinç Karasalih çifti dün son yolculuklarına uğurlandı. Eşi Sevinç Karasalih’i boğarak öldürdükten sonra kendisine elektrik akımı vererek yaşamını sonlandıran Hasan Yılmaz Karasalih’in neden bunu yaptığı bilinmezken ve olay gizemini korurken, talihsiz çift Lefkoşa İsmail Safa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. 
Cenaze törenine Karasalih çiftinin ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı. Cenazede Karasalih çiftinin ailesi güçlükle ayakta durabildi. Biri kız diğeri erkek iki çocuk ve üç torun sahibi olan Hasan Yılmaz Karasalih, Sevinç Karasalih çifti, gözyaşları arasında Lefkoşa Mezarlığı’na defnedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473