banner564

Ersoy ve Avcı 3 ay tutuklu

Girne’de birçok evden hırsızlık yapan ve çaldıkları eşyaların bir kısmını satan 5 kişilik çeteden üçü teminata bağlandı, ikisi cezaevine gönderildi

Ersoy ve Avcı  3 ay tutuklu
banner598
Girne ve çevresinde birçok evden elektronik eşya, bilgisayar, telefon, ziynet eşyası çalıp çeşitli işyerlerine sattıkları tespit edilerek tutuklanan 5 kişilik çeteden tutuklu bulunan Sedat Ersoy ile Mehmet Avcı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Suçla bağlantılı tutuklanan diğer zanlılar Nesrin Bellikli, Mehmet Aslantürk ve Müslüm Yılmaz ise geçtiğimiz hafta teminat duruşmasına çıkarılmıştı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis,  zanlıların 2016 yılı içerisinde Girne ve çevresinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili tutuklandıklarını söyledi. 
Polis, hırsızlığı zanlılar Sedat Ersoy ile Mehmet Avcı’nın yaptığını, zanlı Müslüm Yılmaz’ın ise çalıntı televizyonları sattığını ifade etti. 
Polis, Nesrin Bellikli ile Mehmet Aslantürk’ün de suçla bağlantısı olduğunu, çalıntı altınların iki zanlının tasarrufunda bulunduğunu söyledi. 
Yapılan sorguda 12’yi aşkın ev tespit ettiklerini ifade ederek, zanlıların tasarrufunda bulunan çalıntı eşyalardan bazılarının sahiplerinin bulunup teslim edildiğini ifade etti.

Üçü geçen hafta teminata bağlandı 
Zanlılar Nesrin Bellikli, Mehmet Aslantürk ve Müslüm Yılmaz’ın geçtiğimiz hafta teminata bağlandığını, zanlılar Sedat Ersoy ile Mehmet Avcı hakkında da 8 gün ek tutukluluk süresi alındığını belirterek, iki zanlı hakkındaki soruşturmanın da tamamlandığını söyledi. Polis, zanlılar Sedat Ersoy ile Mehmet Avcı’nın teminata bağlanmasını talep etti.
Talebi değerlendiren mahkeme zanlıların tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 3 ay süre ile cezaevine gönderilmelerine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2017, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474