banner564

Ev değil zehir deposu

Aldığı bir ihbarı değerlendiren Narkotik Polisi, düzenlediği operasyon sonucu 100 gram uyuşturucu ele geçirdi, 6 kişiyi tutukladı

Ev değil zehir deposu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da aldığı ihbarla harekete geçen Narkotik Polisleri, farklı evlere düzenledikleri operasyon sonucu 100 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdi, 6 kişi tutuklandı.
Polis; Zakheria El Yousfi, Muhammad Sani Magaziz, Amro İbrahim Tabdurah, Muhammed Rehan, Ahmed Muhammed Abdelhafez ve Muhammed Khallocf isimli zanlıları tutukladı.
Zanlılar dün tutuklama talebi ile Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.

İhbar doğru çıktı
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, aldıkları bilgi ışığında zanlı 1 Zakheria El Yousfi’nin ikanetgahına operasyon düzenlediklerini ve yapılan arama sonucunda 2 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini söyledi. Zanlının konu uyuşturucu maddeyi zanlı 2 Muhammad Sani Magaziz’den aldığını öğrenmelerinin ardından, Muhammad Sani Magaziz’in evine operasyon düzenlediklerini ve konu zanlı ile mahkeme huzurundaki diğer zanlıların konu ikametgahta tespit edildiğini anlatan Özdsoy, evde yapılan arama sonucunda ortak kullanım alanlarında 100 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini söyledi.

Yapacak çok iş var
Soruşturmanın henüz yeni başladığını ve konu maddelerin analize gönderildiğini belirten Özdesoy, ayrıca uyuşturucu maddelerin bulunduğu poşet ile kağıtların da parmak izi incelemesine gönderileceğini ifade ederek mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 2’şer gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2017, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473