banner564

Facia şans eseri önlendi

Girne’de trafiğin en yoğun olduğu saat şehir içine giren ve çemberde freni patladığı iddia edilen yüksek tonajlı vinç resmen terör estirdi

Facia şans eseri önlendi
banner598
Onur ULAĞ
Girne’de dün akşam trafiğin en yoğun olduğu saatlerde akıl almaz bir olay yaşandı. Şehir içine giren ve çemberde hakimiyeti kaybedilen yüksek tonajlı vinç resmen terör estirdi.
Büyük bir felaketin eşiğinden dönülen kazada büyük bir şans eseri herhangi bir can kaybı olmaması ise yüreklere su serpti.
Elde edilen bilgilere dün akşam saat 20.30 sıralarındayüksek tonajlı vinç araç, Girne Çemberi’ni dönerken önce yan yattı ardından sürüklenerek reklam panolarının asılı olduğu duvara çarptı. 
Kazada vinç sürücüsü 49 yaşındaki Mürsel Bektaş yaralı vaziyette Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Trafik felç oldu
Bu arada kaza nedeni ile şehir trafiği de alt üst oldu. Girne üst geçit istikametinden gelen araçlar için yol trafiğe kapatıldı. Üst geçit istikametinden gelip şehir içine gitmek isteyen sürücüler alternatif yollara yönlendirildi. Saatlerce süren çalışmalar sonucu devrilen araç olay yerinden kaldırıldı.

Frenleri tutmamış olabilir…
Kaza nedeni ile kaldırım demirleri ve yolda hasar meydana geldi. Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ederken, kazaya neden olan etkenin aracın frenlerinin aşırı ısınması veya frenlerinin tutmaması olduğu tahmin ediliyor. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 07:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474