banner564

Farkındalık artırılacak

Turkcell’in, Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması üzerine düzenlediği sohbetlerin ilki yapıldı

Farkındalık artırılacak
banner598
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması" üzerine düzenlediği “Fotoğraf Sohbetleri”nin ilki yapıldı.
Kıbrıs Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin (KIFSAD) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fotoğraf Sohbetleri’nin ilkine Jüri Değerlendirme Komitesi Başkanı Hasan Hüseyin ile Jüri Üyesi Buket Özatay konuk oldu.
Söyleşi, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in engellilerin başarılarını yansıtmak, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek, engellilere yönelik empatiyi ve farkındalığı artırmak hedefi ile düzenlediği “2’nci Sanat Engel Tanımaz Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması” kapsamında düzenlendi.

Son başvuru tarihi 17 Kasım
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in düzenlediği “Sanat Engel Tanımaz” Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması’nın 2’ncisi için 17 Kasım’a kadar eser kabul edilecek. 
“Engelsiz Fotoğraflar” ve “Engelsiz Kısa Filmler ” olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenecek yarışmayla ilgili detaylı teknik bilginin www.kktcell.com internet adresindeki sosyal sorumluluk alanı, kültür sanat bölümü içerisinden öğrenilebileceği ayrıca yarışmaya [email protected] adresinden başvuru yapılabileceği duyuruldu. 
“Sanat Engel Tanımaz” temalı yarışmanın bu yılki jürisi, Hasan Hüseyin, İsmail Gökçe, Buket Özatay, Aşık Mene ve Veysi Soyer’den oluşurken, Kısa Film Jürisi’nde ise Derviş Zaim, İsmail Gökçe ve Buket Özatay yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473