banner564

Felaketi itfaiye önledi

Gazimağusa’da, elektriği kesik olan dairede aydınlanmak için yakılan piknik tüpünün devrilmesi sonucu çıkan yangında, Hakanol apartmanında can pazarı yaşandı

Felaketi itfaiye önledi
banner598
HABERİN GALERİSİ
Felaketi itfaiye önledi

Felaketi itfaiye önledi

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da dün akşam saat 17.00 sıralarında Gürün Sokak’ta bulunan Hakanol apartmanında Hüseyin Kılgın’a ait  dairede yangın çıktı. Bölgede hareketli saatlerin yaşanmasına neden olan yangın nedeniyle Gazimağusa İtfaiyesi seferber oldu. Kısa sürede büyüyen ve tüm apartmanı tehdit eden yangında Hüseyin Kılgın ile karşı dairede bulunan 2 aylık bebek Yusuf Korkmaz hafif şekilde yaralandı.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgiye göre, Hüseyin Kılgın  evinin elektriği kesik olduğu için, aydınlanmak amacı ile yaktığı piknik tüpünü devirmesi sonucu yangın meydana geldi. Hüseyin Kılgın, yangın sonucu  kolundan yaralanırken, karşı dairede bulunan 2 aylık Yusuf Korkmaz isimli bebek ise dumandan etkilendi. 

İtfaiye 11 kişiyi kurtardı
3 araçla yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yoğun duman nedeni ile ağartmanda mahsur kalan toplam 11 kişiyi  merviden ile aşağıya indirdi.  Korku dolu dadikalar yaşanmasına neden olan yangında, Hüseyin Kılgın’ın evinde büyük maddi hasar meydana geldi. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2014, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474