banner564

GAÜ’de Akademik yıl töreni yarın

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu akademik yılı, “Global Barış ve Sağlık için Bir Olalım” sloganıyla yarın saat 10.00’da GAÜ Havacılık Yüksekokulu Vecihi Hürkuş Eğitim Binası’nda düzenlenecek törenle başlıyor.

GAÜ’de Akademik yıl töreni yarın
banner598
GAÜ’den verilen bilgiye göre, açılış töreni, “Yükseköğretim Olgusunun İçselleştirilmesi Açısından İşletme, Eğitim ve Araştırma; Bir Yukarı Avusturya Örneği” konulu dersin Uluslararası Üniversite Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Avusturya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Dr. Gerald Reisinger tarafından verilmesi ile devam edecek. 
Törenden önce, GAÜ Havacılık Yüksekokulu Vecihi Hürkuş Eğitim Binası’nın açılışı yapılacak. Bina açılışının ardından İstanbul Havacılık Eğitim fuarına katılan GAÜ Uluslararası Havacılık Akademisi, Microlight hava eğitim araçları selamlama geçişi ve paraşüt atlayışı gerçekleştirilecek.
Geleneksel olarak açılış töreninin ardından yapılan kortej yürüyüşü bu yıl “GAÜ Girne Kenti ile El Ele” sloganıyla saat 15.30’da Girne kent merkezinde gerçekleşecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2014, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474