banner564

Gaza fazla bastı

Eniştesinden emanet aldığı araba ile arkadaşını Girne Limanından kalkacak gemiye götüren Faruk Gençoğlu, Boğaz’a varmadan kaza yaptı

 Gaza fazla bastı
banner598
Onur ULAĞ
Girne-Lefkoşa anayolunda aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç, bordür taşlarına çarptıktan sonra havada takla atarak refüj içerisinde tekerlekleri üzerinde durdu.
Elde edilen bilgilere göre, görenlerin yüreklerini ağızlarına getiren kazada, 20 yaşındaki Faruk Gençoğlu’nun yönetimindeki KV 957 plakalı aracı ile Lefkoşa’dan Girne’ye doğru seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç anayolu ayıran refüjdeki bordür taşlarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle tamamen kontrolden çıkan araç havada bir takla attıktan sonra tekrar refüj içerisinde durdu.
Aracın karşı şeride geçmemesi ve başka bir arabaya çarpmaması ise olası bir faciayı önledi.
Büyük bir şans eseri can kaybı ve ciddi yaralanmanın olmadığı kazadan sonra olay yerine gelen polisler gerekli incelemeyi yaptı.

“Allah beterinden saklasın…”
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgiye göre, Gençoğlu, eniştesinden emanet olarak aldığı araçla arkadaşını Girne’den kalkacak gemiye yetiştirmeye çalışıyordu. Kazadan sonra oldukça üzgün görünen Gençoğlu’nu çevreden geçen sürücüler ve yakınları, “Cana geleceğine mala gelsin, Allah beterinden saklasın” diyerek teselli etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474