banner564

Gaziköy acı içinde

Evli ve bir çocuk babası 36 yaşındaki Mehmet Reis tedavi için gittiği hastanede yaşamını yitirdi

Gaziköy acı içinde
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gaziköy sakini, Değirmenlik Belediyesi çalışanı 36 yaşındaki Mehmet Reis, tedavi gördüğü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 
   Evli ve bir çocuk babası Reis’in yorgunluk, ağrı, solunum sıkıntısı şikâyetleri ile önce Gazimağusa, ardından Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne gittiği, tedavi altındayken, akciğerlerine embole atması nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. 
   Ani ölümü ile sevenlerini yasa boğan Reis dün ikinci ezanına müteakip Gaziköy’de toprağa verildi. 
  Elde edilen bilgilere göre; Mehmet Reis, yorgunluk, solunum sıkıntısı ve vücudunda ağrı nedeni ile 25 Kasım günü Mağusa Devlet Hastanesi’ne gitti. Reis, durumunun ciddi olması nedeniyle önceki akşam
   Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kalp ve damalarında sorun olduğu belirlenen Reis, Dâhiliye Servisi’nde tedavi altındayken, akciğerlerine embole atması nedeniyle hayatını kaybetti.
   Polis Basın Subaylığı, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Dahiliye Servisi’nde tedavi görmekte olan Mehmet Reis’in saat 2.00’de yaşamını yitirdiğini belirtti. Reis’in otopsisi sonucu ölüm sebebinin tespiti için doku örnekleri alındığı soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Sonsuzluğa uğurlandı
Ani ölümü ile sevenlerini yasa boğan Reis dün ikinci ezanına müteakip Gaziköy’de toprağa verildi. 
Değirmenlik Belediyesi’nde 7 yıldır su işlerinde görevli olan bir çocuk babası Reis’in belirgin herhangi bir hastalığı bulunmadığı, son olarak Pazar günü ava gittiği ve orada fenalaştığı öğrenildi. 

Ceyhun Ümiter: Gereken araştırma yapılacak
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Sağlık Bakanlığı müdürü Ceyhun Ümiter, Mehmet Reis’in ölümü ile ilgili gerekli araştırmanın yapılacağını ve sonuçlarının kamuoyu ile yaplaşılacağını bildirdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473