banner564

‘Dayak doğru tecavüz olmadı’

Kız arkadaşını terk edilmiş binaya götürerek darp ettikten sonra ırzına geçmekle suçlanan Abdurrahman Sert savunma yaptı

‘Dayak doğru tecavüz olmadı’
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa’da önceki gün yaşandığı iddia edilen olayda, Abdurrahman Sert’in kız arkadaşını terk edilmiş bir binada darp ettiği ve ardından ırzına geçtiği öne sürüldü. Zanlı şikayet üzerine gözaltına alınırken, dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, iddiaları aktarak 3 ün süre istedi.
   Polis, Abdurrahman Sert’in Lefkoşa’da boş terk edilmiş ve açık vaziyetteki tek katlı bina içerisinde kendisini başka erkeklerle aldattığı gerekçesi ile kız arkadaşı olan N.P.’yi ciddi şekilde darp ettiğini söyledi. Polis, zanlının genç kadını zorla alıkoyduktan sonra kullanımındaki NJ 515 plakalı motosiklet ile Lefkoşa'da henüz tespit edilemeyen iki farklı yere götürüp yine çiddi bir şekilde darp edip akabinde bahsedilen binaya geri getirip tecavüz ettiği gerekcesi tutuklandığını açıkladı. 
   Polis,mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
  Mahkeme talebi kabul ederken, söz hakkı alan zanlı, kız arkadaşını darp ettiğini kabul ederken tecavüz etmediğini söyledi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bahtiyar sanverdi
Bahtiyar sanverdi - 5 yıl Önce

O kadar bonzai iç ve sat yıllarca yakalanma kızı döv hapislik ol manyak bu cocuk

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474