banner564

Bu nasıl cüret

Karakola gidip, bir polisi darp eden, diğerlerine de küfür yağdıran Ömer Sürek cezaevine gönderildi

Bu nasıl cüret
banner598

 Suna ERDEN

   Girne’ye bağlı Lapta’da yaşayan ve daha önce polisi darp, görevinden men ve rahatsızlık suçlarından davalık olan Ömer Sürek yine rahat durmadı. 
   Lapta Polis Karakolu’na gidip, karakol amiri ile görüşmek istediğini söyleyip, olay çıkaran zanlı Sürek, hızını alamayıp bir polisi darp etti ve tümüne cinsel içerikli hakaretlerde bulundu. Karakolda olay çıkardıktan sonra koşarak kayıplara karışan zanlı önceki gün gidip teslim oldu. Zanlı dün de Girne’de mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandı.
   Duruşmada olayı aktaran polis, zanlının 25 Kasım saat 23.30 sıralarında Lapta Polis Karakolu’na geldiğini ve karakol amiri ile görüşmek istediğini söyleyip olay çıkardığını ifade etti. Polis, zanlının çevreyi rahatsız edecek şekilde bağırmaya başladığını, görevli polislere cinsel içerikli sözlerle hakaret edip, cinsel taciz suçunu işlediğini, akabinde görevli polis B.A.’yı iterek polisi darp ve görevinden men suçu işledikten sonra karakoldan koşarak ayrıldığını söyledi. 
   Polis, zanlının önceki akşam polise gelerek teslim olduğunu, hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, ayrıca zanlının benzer suçlardan iki ayrı davasının askıda bulunduğunu belirterek teminata bağlanmasını talep etti. 
   Mahkeme, zanlının benzer suçlardan davası olmasını göz önünde bulundurarak tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 15 gün süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474