banner564

Gazimağusa’da yüzlerce kişi tek yürek oldu

Gazimağusa’da düzenlenen etkinlikte, ülkemizin kanayan yarası olan uyuşturucuya dikkat çekildi

Gazimağusa’da yüzlerce kişi tek yürek oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK



Gazimağusa’da  önceki gün ülkemizin kanayan yarası  uyuşturucu illetine karşı mücadele için  düzenlenen etkinlikte yüzlerce kişi tek yürek oldu. Birçok sivil toplum örgütü, eğitim merkezleri, eğitimciler ve vatandaşların katıldığı bir yürüyüşte, uyuşturucuya karşı mücadeleye dikkat çekildi.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Gazimağusa Belediyesi ve Kamu-Sen’in işbirliğinde düzenlenen yürüyüş, saat 17.45’te  Özgürlük Anıtı’ndan başlayarak, Namık Kemal Meydanı’nda son buldu.  
Yürüyüş sırasında, “Uyuşturucunun gençlerimizi yok etmesine izin vermeyeceğiz”, “Uyuşturucuya değil yaşamın renklerine sarılalım”, “Bilinçli gençlik, bilinçli toplum, bilinçli gerçek”, “Bağımlılığa inat, bağımsız hayat” gibi pankartlar taşındı.
Etkinliğe Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği, Doremi Sanat, Maraş Gençlik Spor Kulübü Judo takımı, Akdoğan Yenilikçi Kadınlar Derneği ve Kuzey Kıbrıs Kızılayı derneği katıldı. Yürüyüşte, Bağımlılığa İnat, Bağımsız Hayat”, “Uyuşturucunun Gençliğimizi Yok Etmesine İzin Vermeyeceğiz” ve “Uyuşturucuya Değil Yaşamın Renklerine Sarılın” yazılı pankartlar açıldı.
Etkinlikte Kamu-Sen Başkanı Mehmet Özkardaş ve Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e plaket takdim etti. 
Etkinlikte; Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter,  Kamu-SEN başkanı  Mehmet Özkardaş ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, birer konuşma yaptı.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474