banner564

Gençleri dedikodu gerdi

Ortaköy’deki kız yurdu önünde tartışan iki erkek öğrencinin kavgası karakolda sona erdi

Gençleri dedikodu gerdi
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da önceki akşam dedikodu yüzünden çıkan kavga sonucu Muhammed Doğu ile Barış Tutuş gözaltına alındı. İki zanlı dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılırken, kavga esnasında bıçak ile Doğu’yu tehdit eden zanlı Tutuş hakkında tutuklama talep edildi. Doğu ise tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı. 
Soruşturmayı yapan polis kavganın önceki akşam saat 21.00 sıralarında Ortaköy’de bir kız öğrenci yurdu önünde çıktığını söyledi. 
Polis, meydana gelen olayda Muhammed Doğu ile Barış Tutuş’un kavga ettiğini, karşılıklı birbirlerine vurduklarını ifade etti. 
Polis, kavga esnasında zanlı Barış Tutuş’un tasarrufunda bulundurduğu ve ebatları henüz tespit edilemeyen bıçağı Muhammed Doğu’ya sallayıp, olay yerinden kaçtığını söyledi. 
Polis, kavganın ise Doğu’nun Tutuş’un hakkında dedikodu yaptığı öne sürmesi olduğunu kaydetti. 

Polise kendi teslim oldu
Zanlı Barış Tutuş’un dün saat 09.45 sıralarında Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne gelerek teslim olduğunu belirten polis, bıçağı çöpe attığını ve bunu gören görgü tanıklarının olduğunu söylediğini açıkladı.
Polis, olayda kullanılan bıçağın arandığını, ifadeler alacaklarını belirterek, zanlı Barış Tutuş’un üç gün tutuklu kalmasını, zanlı Muhammet Doğu’nun ise mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, zanlı Barış Tutuş’un üç gün tutuklu kalmasına, Muhammet Doğu’nun ise bir kefilin 70 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473