banner564

Gökçebel: Destek sürecek

Sendikal Platform, grevde olan Yenierenköy Belediyesi çalışanlarına gıda yardımında bulunacak

Gökçebel: Destek sürecek
banner598
Sendikal Platform, dün Yenierenköy Belediyesi çalışanlarının Meclis önünde kurduğu çadırı ziyaret ederek, çalışanlara destek belirtti.
Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) muhabirinin konu hakkında bilgi aldığı Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Tahir Gökçebel, “Sendikal Platform adına Erenköy Belediyesi’ndeki arkadaşlarımıza destek verdik, vermeye de devam edeceğiz” dedi.
Yeni yıl öncesinde Yenierenköy Belediyesi çalışanlarına gıda yardımı yapacaklarını da açıklayan Gökçebel, “Özellikle çalışanların üzerinden tasarruf yapan, haklarını budamaya çalışan, sıkıntılardan sadece çalışanları sorumlu tutan, çalışanlara diyet ödeten, onları çadıra mahkum eden bu anlayış kabul edilemez” ifadesine yer verdi.
Açıklamasında Yenierenköy Belediyesi çalışanlarının aylardır maaş alamadığını da anımsatan Gökçebel, sorunu çözmesi gereken hükümetin “susma” ve “görmezden gelme” politikası izlediğini savundu.
“Belediyelerde yaşanan sıkıntıların birçoğunun sorumlusu ortada dolaşıyor” diyen Gökçebel, “Sendikal Platform olarak ülkede var olan kaynakların ülkeye yettiğini ancak yönetimde yapılan yanlışların ve popülist politikaların bedelinin sadece çalışanlara ödetildiğini görüyoruz. Direnmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474