banner564

Görenler şok oldu

Sokaktan topladığı atıkları biriktiren Kaner Yıldırımer’in evinden 8 kamyon dolusu çöp çıktı, belediye işçileri maske takarak temizlik yaptı

Görenler şok oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Baykal Mahallesinde yaşadığı apartman dairesini adeta çöp eve çeviren ve 3 yıldır çöplerin arasında yaşamını sürdüren Kaner Yıldırımer’in evi, hapiste olması da fırsat bilinerek temizlendi.
Teminat şartlarını yerine getiremediği gerekçesi ile cezaevine gönderilen Yıldırımer, oğlunun evinin temizlenmesi şartı ile kendisine kefil olacağını söylemesinin üzerine evinin temizlenmesine gerekli izni verdi.
Bunun ardından harekete geçen Gazimağusa Belediyesi Temizlik İşleri Birimi, Yıldırımer’in Baykal Mahallesindeki evine giderek gün boyu temizlik yaptı. Karşılaştıkları manzara karşısında adeta şok olan ekipler, evden çift dingilli 4 kamyon dolusu çöp çıkardı. Evden çıkarılan çöpün 8 kamyonete bedel olduğu bildirildi.

Sütyen ve iç çamaşırları bulundu
Çöplerden neredeyse adım dahi atılamayacak durumda olan ev içerisinden, kadın iç çamaşırları ve sütyenlerde çıktı. Karşılaştıkları manzara karşısında şok olan ekipler, hayatları boyunca böyle bir ev ile karşılaşmadıklarını dile getirerek, “Mağusa çöplüğünde bile bu kadar çöp yok” şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2016, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474