banner564

Gözler polis müdüründe

Rum Adalet Bakanı Nikolau, yabancı uyruklu 5 kadın ve 2 kız çocuğunun öldürülmesiyle ilgili gelişmeler üzerine istifa etti

Gözler polis müdüründe
banner598

Güney Kıbrıs’ta, “Orestis” lakaplı, Rum Milli Muhafıız Ordusu (RMMO) subayı Nikos Metaksas’ın yabancı uyruklu 5 kadın ve 2 kız çocuğunu öldürmesiyle ilgili gelişmeler gündemdeki önemini korurken, Rum Adalet Bakanı Yuannus Nikolau baskılar karşısında istifa edeceğini açıkladı.
   Rum haber kaynaklarına göre Nikolau bugün Rum Yönetimi başkanı Nikos Anastasiadis’i ziyaret ederek istifasını sunacak.
   Twitter hesabından açıklama yapan AKEL Genel Sekreteri Andros Kiprianu; Adalet Bakanı’nın yanı sıra Polis Müdür Zaharias Hrisostomu’nun da istifasını istedi.
   Rum Vatandaşlık İttifakı Avrupa Parlamentosu üyeliği adayı Doros Hristodulidis, cinayetlerin ele alınması konusundaki icraatları eleştirerek Adalet Bakanı İoanas Nikolau’ya ilaveten Polis Müdürü Zaharias Hrisostomu’nun derhal istifa etmesini talep etti.
    Öte yandan Alithia gazetesine göre Rum Ekologlar ve Vatandaşlar İşbirliği de bir açıklama yaparak ilgililerin istifasını istedi.

İngilizler görevde

   Gazete cinayetlerin araştırılmasına yardımcı olmak amacıyla gelen İngiliz uzmanlarının işe koyulduğunu, cinayetlerin aydınlatılmasında katkılarının da belirleyici olmasının beklendiğini yazdı.
   Habere göre, İngiliz uzmanlar; Rum Polis Genel Müdürü Zaharias Hrisostomu ve sorgu memurları ile bir araya gelirken konu hakkında bilgilendirildiler.
   İngiliz uzmanların cesetlerin bulunması için değil “Orestis” lakaplı Metaksas’ın zihnini okumak aynı zamanda polis araştırmalarında süreç içerisinde tespit edilen unsurları değerlendirmek için geldiğini yazan gazete, İngiliz uzmanların cinayetlerin son bulup bulmadığına başka sürprizlerin de olup olmadığı konusuna açıklık getirebileceğini de belirtti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

NAYIR,NOLAMAZ !!!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474