banner564

Gözüne yumruk havaya ateş

Trafik meselesinden tartıştığı Hasan Özezinç’e önce bıçak gösteren Mehmet Gezdigeldi, daha sonra av tüfeğini alarak ikinci kez karşısına çıktı

Gözüne yumruk havaya ateş
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Düzova Köyünde önceki gün trafik yüzünden tartıştığı Hasan Özezinç'e hakaret edip, çakı gösterip tehdit eden ve bu olaydan birkaç saat sonra av tüfeğini alıp Özezinç'in yanına gidip darp ettikten sonra av tüfeğiyle havaya bir el ateş eden Mehmet Gezdigeldi tutuklandı. Zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Mehmet Gezdigeldi'nin 7 Ağustos tarihinde saat 12.15 raddelerinde Düzova köyünde aralarında önceden husumet olan ve trafik nedeniyle tartıştıkları Hasan Özezinç'e hakarette bulunup, 18 santim olan çakıyı gösterdiğini söyledi. 

Kefaletle serbest kaldı
Polis, zanlı Mehmet Gezdigeldi'nin olayın akabinde babasına ait av tüfeğini alıp, aracına koyup köyde dozerle iş yapan Hasan Özezinç'in yanına gidip, sağ gözüne ve koluna vurduktan sonra, av tüfeğiyle havaya bir el ateş ettiğini kaydetti.Polis, Hasan Özezinç'in olayın ardından hastaneye kaldırıldığını ve tedavisinin ardından taburcu edildiğini, olayda kullanılan av tüfeği, araç ve çakının emare alındığını belirtti. Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek teminat talep etti. Mahkeme, yurt dışı çıkış yasağı ve bir kefilin 30 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 06:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474