banner564

Gözyaşları sel olup aktı

Turunçlu kavşağında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Haşim Girgin son yolculuğuna uğurlandı

Gözyaşları sel olup aktı
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu Turunçlu kavşağında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Mormenekşe futbolcusu 30 yaşındaki Haşim Girgin dün son yolculuğuna uğurlandı.  
Girgin için Aslanköy Camiinde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınlarının yanı sıra oynadığı Mormenekşe takımından arkadaşları ve bölge halkı katıldı. 
Cami avlusu bir çocuk babası Girgin’in sevenleriyle dolarken, annesinin feryatları yürek dağladı. Girgin’in annesi “Kara gözlü oğlum neredesin” diyerek gözyaşı döktü.
Sevenleri, arkadaşları ve yakınları da gözyaşlarına boğuldu, arkadaşları onun çok sevdiği Mormenekşe takımının formasını giyip cenazeye katıldı.
Girgin, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında gözyaşları arasında Aslanköy Kabristanlığına götürüldü. Girgin’in tabutunu takım arkadaşları omuzlarında mezarlığa kadar taşıdı. Girgin, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza nasıl olmuştu

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu Turunçlu kavşağında önceki akşam saat 19. 25 sıralarında meydana gelen kaza şöyle gerçekleşti; Haşim Girgin’in, Gazimağusa istikametine seyrederken virajda HF 388 plakalı aracının direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Karşı seride geçen Girgin, o esnada Lefkoşa istikametine giden Yahya Amasyalı kullanımındaki TGK 952 plakalı araca çarptı. Yahya Amasyalı ile Aysun Amasyalı ve karşı şeride geçen aracın sürücüsü Haşim Girgin olay yerinde hayatını kaybetti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473