banner564

Gözyaşlarını tutamadı

4 yaşındaki Hayrünisa Çapur’un ölümü ile sonuçlanan trafik kazasının sürücüsü Emine Annaç, aleyhine getirilen tüm davaları kabul etti

Gözyaşlarını tutamadı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da 27 Aralık 2012 günü, Maraş bölgesinde meydana gelen ölümlü trafik kazası ile ilgili dava Salı günü sonuçlanıyor. Emine Annaç’ın yönetimindeki GF 674 plakalı aracı ile yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan 4 yaşındaki Hayrünisa Çapur’a çarparak ölümü ile neticelenen kaza ile ilgili sanık Emine Annaç dün Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde ehliyetsiz, sigortasız ve kayıttan düşmüş araç kullanarak, kaza ile ölüme sebebiyet vermekle ilgili davalardan itham edildi. 
Annaç aleyhine getirilen tüm davaları kabul ederken, mahkeme sırasında sık sık göz yaşı döktü. Yaşadığı pişmanlık yüzüne yansıyan Annaç’ın avukatı sanığın 12 ve 7 yaşında iki çocuğu olduğunu  ve eşinden boşandığını aktardı. Sanığın çocuklarına başkasının bakamayacak durumda olduğunu söyleyen avukat mahkemeden mülayim davranmasını talep etti.

Karar 21 Nisan’da 
Mahkemeye aktarılan olguları ve savunmanın hafifletici nedenlerini dinleyen Gazimağusa Ağız Ceza Mahkeme heyeti başkanı Kıdemli Yargıç Peri Hakkı, davayı kararı okumak için 21 Nisan 2015 tarihine ertelediklerini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474