banner564

Güldü geçti

Girne’de temizliğe gittiği evden para çaldığı gerekçesiyle tutuklanan Bulgar asıllı Gena’nın ülkede kaçak olduğu ortaya çıktı ama o iddialara aldırmadı

Güldü geçti
banner598

 Girne’de iki yıldır haftada bir gün temizliğe gittiği evden para çaldığı gerekçesiyle tutuklanan 47 yaşındaki Bulgar asıllı Gena Milenova Kabatzola dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 2014 yılından beridir ülkede kaçak kaldığı ve izinsiz çalıştığı ortaya çıkan zanlı ev sahibi O.P.’nin şikâyeti üzerine tutuklandı. O.P.’nin daha önce de parasının kaybolması nedeniyle evde bulundurduğu paraların seri numaralarını not ettiği belirtildi. Tutuklanan zanlının üzerinde bulunan paralarla ev sahibinin not ettiği seri numaralarının aynı olduğu açıklandı.

Seri numaraları aynı
Zanlı dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarılırken, meseleyi soruşturan polis, zanlının 25 Mayıs 2018 tarihinde Zeytinlik Bölgesinde temizlik için gittiği evden, ev sahibi O.P.’ye ait salonda çekmecede bulunan 430 TL parayı çaldığını söyledi. Polis, zanlının tutuklandığını, çalınan paranın tasarufunda bulunduğunu ve paraların seri numarasının ev sahibi tarafından daha önce not edilen numaralarla aynı olduğunu açıkladı.

Uyanık ev sahibi
Polis, daha öncede hırsızlık olayı yaşandığını, ev sahibinin 2 yıldır arada sırada eve temizliğe gelen zanlıdan şüphelendiğini, ancak kanıtı olmadığı için bu kez paraların seri numarasını not ettiğini söyledi. Polis, paranın yanı sıra evden takı seti de çalındığını, soruşturmanın sürdüğünü ifade ederek, zanlının iddiaları kabul etmediğini belirtti. Zanlının 2014 yılından beridir çalışma izinsiz ülkede olduğunu kaydeden polis, bu yönde de soruşturma yaptıklarını söyledi. Polis, zanlının 2 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474