banner564

Güneyden almışlar

Lefkoşa’da ele geçirilen 14 gram uyuşturucu ile ilgili tutuklu sayısı 5 oldu

Güneyden almışlar
banner598
Başkent Lefkoşa’da 16 Aralık tarihinde Narkotik polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonda tasarruflarında 14 gram uyuşturucu madde bulunan zanlılar A.Y ve H.T’ye uyuşturucuyu sattıkları iddia edilen zanlılar Ü.B., C.T. ve olayla bağlantısı olduğu iddia edilen M.A. tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
Polis Basın Bülteni’ne göre, kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufuyla ilgili ileri soruşturmada 3 kişi daha tutuklandı. Tutuklananların Ü.B. (K-21),C.T. (E-26) ve M.A. (K-21) olduğu belirtildi.
M.A.’nın Girne’de kaldığı evde yapılan aramada, hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 1.5 gram ağırlığında madde, içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir sarma sigara, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir metal öğütücü, toplam 3 tam ve 2 yarım MDMA içerdiğine inanılan hap ve yaklaşık 2 gram ağırlığında MDMA içerdiğine inanılan toz madde bulunarak emare alındı.
Zanlıların polise verdiği ifadede uyuşturucu maddeyi Güney Kıbrıs’tan aldıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.
Lefkoşa’da dün mahkemeye çıkarılan zanlılar hakkında soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için ilk etap da 2 gün poliste tutuklu kalmalarına emir verildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473