banner564

Gururla izlendi

15 Kasım kutlamaları dolayısıyla adaya gelen Solo Türk, Lefkoşa’daki resmi tören sırasında ve Girne semalarında muhteşem bir gösteriye imza attı

Gururla izlendi
banner598

 Ömer KADİROĞLU

   Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 35’inci kuruluş yıldönümü kutlamaları dolayısıyla Adada bulunan Solo Türk gösteri ekibi dün Lefkoşa’daki resmi törenlere katıldıktan sonra Girne’de gösteri yaptı. Solo Türk’ün nefes kesen gösterini izlemek için ülkenin dört bir yanından gelen; genç yaşlı, kadın erkek, çocuk yüzlerce kişi Girne Kordonboyu’na akın etti. Gösteri saat 15.30’da başlarken vatandaşlar keyifli ve heyecanlı anlar yaşadı.
Yaklaşık 45 dakika süren gösteriyi, Cumhuriyet kutlamalarına katılan bazı yabancı diplomat ve gazeteciler de ilgiyle takip etti. İngiltere ve Türkiye’den de Solo Tük gösterisi için gelenler oldu.
Solo Türk gösteri ekibinin Girne semalarındaki muhteşem şovunu izleyen vatandaşlar, Diyalog’a yaptıkları açıklamalarda, Solo Türk gösterilerini gururla izlediklerini söyledi. 

Ne dediler

Nuri Keser:
Solo Türk Gösterisini son derece başarılı buluyor ve izlerken gurur duyuyorum. İzlerken insanın tüyleri diken diken oluyor. Bu kadar güzel bu kadar muhteşem bir gösteri olamaz. Üç yıldır Solo Türk’ün gösterilerini takip ediyorum. Allah sağlık ve ömür verdiği sürece Solo Türk gösterisini izlemeye geleceğim.

Rahmeli Cemal:
Ben İngiltere’de yaşıyorum ve bugün için Kıbrıs’a geldim. Uzun zamandan beri uçakları izlemeye geliyorum ve onları izlerken çok hisleniyorum. Bu gösterileri izlerken gurur duyuyorum. Allah onları korusun. Her yıl İngiltere’den bu gösteriler için geliyorum ve sağlığım müsaade ettiği sürece de gelmeye devam edeceğim.

Mecit Demir:
Girne’de kalıyorum ve uçakların gösterilerini her zaman gururla izliyorum. Bugün yine buraya onları izlemeye geldik. Solo Türk’ün gösterilerini izlerken heyecanı en doruklarda yaşıyoruz. 1974 yılında Sakız Adasında çıkarma gemisinde bulunuyordum, bu nedenle gururla bu gösterileri izliyorum. Çok şahane bir gösteri gerçekleştiriyorlar. 

Hüseyin Köseoğlu:
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Solo Türk gösterisini izlemek için buradayız. Çok güzel ve gurur verici bir gösteri oluyor. Gösteriyi izlemek için Lefkoşa’dan geliyoruz. İzlerken son derece heyecan duyuyoruz. Elimizden geldiğince bu gösterileri takip ediyor imkânım oldukça da takip etmeye devam edeceğim.

Hatice Köseoğlu:
Solo Türk gösterisini izlemek için ailemle birlikte Lefkoşa’dan geliyoruz. 17 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri imkânlarımız müsaade ettikçe gösterileri izlemeye geliyorum. Gösterileri nefes kesici buluyorum. İzlerken heyecanlanıyorum ve bundan sonra da gelip izleyeceğim.

Hatice Özdil:
Solo Türk yine bugün bizleri heyecanlandırdı. Gurur duyarak izlediğim bir gösteri. Uzun yıllardan deridir bu gösterileri takip ediyorum. Bundan sonra da imkânlar ve sağlığım müsaade ettikçe Solo Türk gösterilerini kaçırmadan izleyeceğim.


Solo Türk, Bugün de İskele’de
Solo Türk, bugün de İskele semalarında gösteri uçuşu icra edecek.
İskele Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, gösteri uçuşu kararı Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu arasında gerçekleşen görüşmede alındı.
Gösteri,  12.00-14.00 saatleri arasında İskele Belediyesi Halk Plajı’ndan izlenebilecek.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 35’inci yaşında İskele semalarında gerçekleşecek Solo Türk ekibinin gösterisinin İskele için gurur verici bir gelişme olduğunu söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474