banner564

Güzelyurt-Gönyeli  trafiğe kapalı

Güzelyurt-Gönyeli  trafiğe kapalı
banner598

 Lefkoşa – Dikmen yolunda da yol yapım çalışması yapılıyor.

Gönyeli Belediyesi, Gönyeli – Güzelyurt yolunda, trafik yol güvenliğini artıracak ve trafiği rahatlatacak alt geçit projesi nedeniyle yolun çift taraflı olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.
Vedat Benzinci bölgesindeki proje çalışmaları tamamlanana kadar Gönyeli – Güzelyurt yolu trafiğe kapalı olacak ve Haziran ayı ortalarına kadar söz konusu bölgede trafik servis yollarından sağlanacak.
Öte yandan Lefkoşa – Dikmen yolunun Dikmen seviyeli kavşağı noktasında da yol yapım çalışması var.
Trafik, yeni yapılan altgeçit içerisinden sağlanıyor.
Yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin, belirtilen yolda can ve mal güvenliği açısından dikkatli seyretmeleri istendi.

Arıklı: Şansal kararı emsaldir"

Yeniden Doğuş Partisi (YDP)Genel Başkanı Erhan Arıklı, Barbaros Şansal’ın  Ada'ya girişine izin verilmesini emsal olarak kabul ettiklerini söyledi.
Onlarca kişinin bir gram uyuşturucu nedeniyle ülkeden deport edildiğinı belierten Arıklı, "Ortada bir adaletsizlik var. Bu hükümet adaletsizliğe dur demek durumundadır" dedi.
Arıklı yaptığı yazılı açıklamada, Barbaros Şansal olayına değinerek, "İçişleri Bakanlığı'na çağrı yapıyorum, bizde onlarca örnek vardır. Partimize gelerek mağduriyetlerini ifade edenler var. Aileler bölünmüş durumda. Eşi, çocuğu, ailesi KKTC vatandaşı ama kendisi deport edilenler var" diye sordu.
Arıklı, Şansal'ın Rum vizesi alarak yakın bir zamanda Güney Kıbrıs'a geleceğini ve oradan açıklamalar da yapabileceğini savunarak, "Bu yönde bilgilerimiz var” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474