banner564

Güzelyurt’ta söz verdi

Özgürgün, UBP Hükümetinde 25 bin özel sektör çalışanına yüzde 30 sigorta pirimi desteği sağlanacağını söyledi

Güzelyurt’ta söz verdi
banner598
UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, UBP Hükümetinde 25 bin özel sektör çalışanına yüzde 30 sigorta pirimi desteği verileceğini söyledi.
UBP Güzelyurt’ta milletvekili aday tanıtma mitingi düzenledi. Mitingde Hüseyin Özgürgün  ve Üçüncü Cumhurbaşkanı, UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu birer konuşma yaptı.
UBP’den verilen bilgiye göre,  Genel Başkan ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, mitingde yaptığı konuşmada, UBP’nin iktidara gelmesi halinde, Güzelyurt’u özel kapsam içine alarak, esnafa ve üreticiye ilk yüz  günde kredi imkanı sunacaklarını ifade etti. 
Özgürgün, “Bu topraklara tırnaklarını geçirerek kendine vatan yapan, sahip çıkan insanımızın yüzünü daha da güldüreceğiz, Güzelyurt’u daha güzel yapacağız. Güzelyurt gelişecek, değişecek, kalkınacak ve büyüyecek” dedi.
Çalışma yaşamını daha iyi noktalara taşımak, çalışanların sosyal güvenlik yatırımlarının yapılmasını kolaylaştırmak için bir çok proje üzerinde çalıştıklarını belirten Özgürgün, 25 bin özel sektör çalışanına yüzde 30 pirim desteği vermeyi planladıklarını söyledi.
Özgürgün “Ne kadar gözden çıkarmaya çalışırlarsa çalışsınlar biz olduğumuz sürece ne Güzelyurt’u veririz ne de herhangi bir insanımızı yeniden göçmen durumuna düşürürüz” diye konuştu. 
Güzelyurt Hastanesinin yakın zamanda tamamlanacağını ifade eden Özgürgün, “Yeni dönemde beş hastane var. Bunları da biz yapacağız” dedi. 

Eroğlu: UBP’de kırgınlıklar uzun sürmez
Üçüncü Cumhurbaşkanı, UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu ise, UBP’nin bir aile olduğunu, kırgınlıkların uzun sürmediği bir parti olduğunu söyledi.
“Bugün kırgınlık değil kucaklaşma, iktidara koşma günüdür. Zamanı iyi değerlendirmemiz gerekir. İşin özeti çalışmak ve sandığa katılım oranını yükseltmektir” diyen Eroğlu, seçimde katılım oranı ne kadar yüksek olursa tek başına iktidara yürüyüşün de o denli sağlam olacağını, bunun geçmiş tecrübelerle sabit olduğunu kaydetti.
Eroğlu “Halk bizden görev ve hizmet bekler. UBP iktidarları devam ettiği müddetçe KKTC’nin temelleri daha da sağlamlaşacak. Çünkü KKTC kalıcı bir devlettir” dedi. 

Alayköy ziyaret edildi
Öte yandan Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, milletvekili adaylarıyla birlikte Alayköy’ü ziyaret etti.  Alayköylülere hitap eden Özgürgün, UBP’nin, her dönem olduğu gibi, Alayköy’de seçimden yine birinci parti olarak çıkacağını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473