banner564

Halka genişliyor

Lefkoşada geçtiğimiz hafta ikisi satıcı ikisi içici tutuklanan dört kişinin ardından yine uyuşturucu satıcısı olduğu öne sürülen bir kişi daha yakalandı

Halka genişliyor
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’da şüpheli görülen bir araçta yapılan aramada ele geçirilen uyuşturucu madde ile tutuklanan zanlılar Mohammad Salem Mahmoud Alshigagi, Ahmed Almahdi Aldau Mohammed, Nawfak Athnab Ahmed Amaawy ve Nadir Hassan Nagah Marzouk'un ardından bir kişi daha tutuklandı. Suçla bağlantılı olarak aranan Sami Badereldin Elza Alnor'da önceki gün tespit edilerek yakalandı. Diğer dört zanlının tutukluluğu sürerken, zanlı Alnor dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Bir kişi daha aranıyor
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yapan polis, 14 Mart 2018 tarihinde saat 13.50 sıralarında Lefkoşa’da TH 015 plakalı araçta zanlılar Mohammad Salem Mahmoud Alshigagi, Ahmed Almahdi Aldau Mohammed 'in huzurunda yapılan aramada iki ayrı poşete sarılı yaklaşık iki gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile metal öğütücü bulunduğunu kaydetti. Polis, zanlı Mohammad Salem Mahmoud Alshigagi’nin uyuşturucu maddeyi 13 Mart’ta zanlı Sami Badereldin Elza Alnor'un isteği ve para vermesiyle zanlı Nawfak Athnab Ahmed Amaawy’den 300 TL karşılığında 3 gram olarak satın aldığının belirlendiğini mahkemeye aktardı. 
Polis, önceki gün tespit edilen zanlı Alnor'un tutuklandığını ve gönüllü ifade verdiğini, belirterek mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Polis, halen aranmakta olan bir şahıs ve emarelerin olduğunu ifade ederek, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473