banner564

“Halkla birlikte”

Güzelyurt İlçe Başkanlığı’na Kamil Gilanlıoğulları’nın getirildiği kongrede konuşan Özyiğit, “Sosyal demokrasiyi iktidara taşıyacağız” dedi

“Halkla birlikte”
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Güzelyurt İlçesi 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. 
Divanın oluşturulması, saygı duruşu, yurt dışında bulunan Genel Sekreter Suphi Hüdaoğlu’nun mesajının okunması ve Genel Başkan Özyiğit’in konuşması ile başlayan kongrede, faaliyet ve mali rapor oybirliği ile onaylandı. Kongre, seçimler, dilek ve temenniler ile sona erdi. 
TDP Güzelyurt İlçe Başkanlığına yapılan seçim sonucunda Kamil Gilanlıoğulları seçilirken, İlçe Yönetim Kurulu, Cem Kızılgök, Şerife Karadağlı, Cavit Sekmen, Gülnür Özsaygın, Cemal Darbaz, Ali Üncü, Adnan İşbilir, Özkan Tıknaz ve Eşmen Hoşkara’dan oluşyor.

“Hükümet vaatlerini yerine getirmiyor…”
Kongrede konuşan Genel Başkanı Cemal Özyiğit, evrensel sosyal demokrasi ilkelerini temel alan yaşam biçimine inanıp, bu amaçlar doğrultusunda hareket eden TDP’nin, sosyal demokrasiyi, demokratik sol felsefeyi iktidara taşıma kararlılığında olduğunu belirtti. 
Özyiğit, ülkede, temel insan haklarının, eşitlik ve adaletin hakim kılındığı, sivilleşme ve demokratikleşmenin gerçek anlamda hayat bulduğu, partizanlık ve adam kayırmacılığın olmadığı, hiçbir alanda ötekileştirme ve ayrımcılığın yapılmadığı, yapanın yanına kar kalmayacak bir düzen kurmak gerektiğini kaydetti. Özyiğit, “TDP olarak bu uğurda kararlılıkla mücadele edeceğiz. Halkla birlikte bunu başaracağız” ifadesini kullandı. 
Konuşmasında son siyasi gelişmelere de değinen Özyiğit, CTP-UBP hükümetinin de tıpkı geçmiş CTP-DP hükümeti gibi “toplum yararına icraat yapmadığını, hükümet programında takvimlendirilen vaatleri yerine getiremediğini” savundu. 

Gilanlıoğulları: Toplumu adına çalışacağız
TDP Güzelyurt İlçe Başkanlığı’na getirilen Kamil Gilanlıoğulları da kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür ederek, yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte, özelde partiyi, genelde ise toplumu ileri götürmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473