banner564

Halktan destek istedi

Alayköy Belediye Başkan Adayı Ali Güler, seçim çalışmalarına başladı

Halktan destek istedi
banner598

Demokrat Parti Ulusal Güçler ile Ulusal Birlik Partisi’nin ortak Alayköy Belediye Başkan Adayı Ali Güler, seçim çalışmalarına başladı.

DP-UG’den verilen bilgiye göre, Ali Güler, ilk ziyaretini Alayköy Organize Sanayi Bölgesi’ne gerçekleştirdi. Güler’e ziyaretinde, DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy ve Lefkoşa İlçe Başkanı Ozan Beysan eşlik etti.

Güler ve DP Ulusal Güçler heyeti gerçekleştirmiş oldukları ziyarette, Alayköy Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı İrfan Yılmaz ile de bir araya gelerek, işadamlarının ve bölgenin sıkıntılarını dinledi; çöp ve atık sorunları ile bölgedeki yeşil alanların değerlendirilmesi konusunda bilgiler aldı.

DP Ulusal Güçler ile UBP’nin ortak Alayköy Belediye Başkan Adayı Ali Güler, seçime kısa bir süre kaldığına dolayısıyla kaybedecek zamanları olmadığına dikkat çekerek çalışmalara başladığını söyledi.

Güler, “bölgemin geleceği için yapılmış, yapılmamış, yarım kalmış işleri tamamlamaya ve hizmete geliyoruz. Bu kutsal görevi üstlenirken halkımın desteğini yanımda görmek arzusundayım. Arzu edilen hizmetleri ve layık olan hizmeti sunmaya geliyoruz” dedi.

 

Alayköy Organize Sanayi Bölgesi ile istişarelerini sıklaştırıp ortak çözüm bulmak amacıyla katılımcı belediyecilik anlayışının önemli olduğunu belirten Güler, ortak projelerin gerçekleştirilebilmesi için hep birlikte, el ele çalışılması gerektiğini söyledi.

Ali Güler, iyi ve verimli hizmetleri verebilmek için bu süreçte bölgenin nabzını tutarak hareket edeceğini de sözlerine ekledi.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474