banner564

Harup çalan 4 zanlı mahkemeden af diledi

Tatlısulu Mehmet Güneş’in haruplarını çalan 4 zanlı mahkemeden af diledi

Harup çalan 4 zanlı mahkemeden af diledi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Tatlısu’ da Mehmet Güneş’in tarlasından toplanmış halde olan bir ton ağırlığındaki Harupları sirkat eden dört zanlı, Hasan Topaloğulları, Hüseyin Özsakallı, Nuri Elmicik ve Osman Yalçın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Tatlısu Polis karakolunda görevli polis memuru Serdar Erginsoy, zanlıların 31 Ağustos 2014 saat 04.30 raddelerinde Tatlısu’da sakin Mehmet Güneş’in tarlasından toplanmış halde olan bin 323 TL değerinde, bin 470 kg ağırlığında toplam 42 çuval harup meyvesini sirkat ettiklerini söyledi. 
Zanlıların aynı gün tespit edilip tutuklandıklarını söyleyen Erginsoy, zanlılar aleyhinde 1 Eylül 2014 günü 2 gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsattı. Zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını aktaran Erginsoy, zanlıların davalarında hazır bulunmalarını sağlamak amacı ile uygun bir teminat ile serbest bırakılmalarını talep etti.

“Her hafta karakola gidecekler”
Mahkemede söz alan zanlılar “ bir cahillik ettik, özür dileriz” diyerek mahkemeden af dilediler. Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların 20’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmeleri ve haftada bir en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutda bulunmaları şartı ile serbest bırakılmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2014, 10:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473