banner564

Hasan Çakmak’tan anlamlı bağış

Gazeteci-yazar Hasan Çakmak Kıbrıs’ta ve dünyanın çeşitli yerlerinde sürdürdüğü kültür sanat çalışmalarına sosyal sorumluluk projelerini de eklemeye devam ediyor.

Hasan Çakmak’tan anlamlı bağış
banner598
Kısa bir süre önce Türkiye Sahil Yayınları’nda Damlacıklar isimli kitabının 5. baskının yapılmasının ardından KKTC Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yardımda bulundu.
Kitabın yazarı Hasan Çakmak, Damlacıklar kitabının 5. baskısından bir miktar kitabı ihtiyaçlı çocuklara dağıtması için KKTC Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışladı.
Bağış sırasında, KKTC Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Yöntem yaptığı kısa konuşmada yazar Hasan Çakmak’ın dünyanın dört bir tarafında yaptığı çalışmaları büyük bir titizlikle izlediklerini ve bir Kıbrıslı olarak aldığı ödüllerden gurur duyduklarını dile getirdi.
Hasan Çakmak’ın yurtdışındaki başarıları herkesin takdirini kazanmıştır ifadelerini kullanan Başkan Ahmet Yöntem, böylesi bir yazarı dernek lokalinde görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Yöntem Hasan Çakmak’ın 5. baskısını yapan başarılı kitabını KKTC Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlamak istemesinin kendileri için büyük anlam taşıdığını ifade etti.
KKTC Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Yöntem konuşmasının ardından Gazeteci-yazar Hasan Çakmak’a plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2016, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473