banner564

Hem para hem de özgürlük gitti

75 bin lira kaptırdığı gerekçesiyle Ozan Sarı’yı kolundan bıçaklamakla suçlanan Caner Köklüoğlu, 50 bin liralık kefaleti imzalayacak birini bulamadı

Hem para hem de özgürlük gitti
banner598
Onur ULAĞ
Girne’de alacak verecek yüzünden başlayan tartışmada kan aktı, olayda bir kişi hastanelik bir kişi de mahkemelik oldu. Kendisine olan borcunu ödemediği gerekçesi ile Ozan Sarı’yı önce kolundan bıçaklayan ardından “seni deleceğim “şeklînde mesaj atarak tehdit eden zanlı Caner Köklüoğlu gözaltına alınarak dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Sarı’nın kolunda meydana gelen bıçak yarasının hafif bir yara olduğu belirtildi.
Mahkemeye olayla ilgili şahadet veren polis, zanlı Caner Köklüoğlu’nun kendisine olan borcunu ödemediği gerekçesi ile 24 Ağustos tarihinde Girne’de Küçük Sokak’ta Ozan Sarı’ya saldırıp kolundan yaraladığını belirtti.

“Sen benim paramı verme bak…”
Polis, zanlının 29 Ağustos tarihinde de Ozan Sarı’nın cep telefonuna, “Sen benim paramı verme bak neler olacak. Seni ilk gördüğüm yerde deleceğim, bıçaklayacağım” şeklinde mesaj atarak tehdit ettiğini ifade etti. Ozan Sarı’nın önceki gün şikayetçi olduğunu, yaralama olayını zanlı belki özür diler diye polise anlatmadığını, aynı gün hastanede tedavi ve taburcu olduğuna dair ifade verdiğini kaydeden polis, zanlının şikayet üzerine gözaltına alındığını söyledi. 

Olayda kullandığı bıçağı polise teslim etti
Polis, zanlının ifade verip suçunu kabul ettiğini, olayda kullandığı 15 santim uzunluğundaki bıçağı polise teslime ettiğini açıkladı. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı ve iki kefilin 50’şer bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Mahkeme, iş yapacağı için Sarı’ya 75 bin TL verdiğini ancak geri alamadığını, bu nedenle bu suçları işlediğini kaydeden zanlı teminat şartlarını yerine getiremeyerek cezaevine gönderildi.
Teminat şartlarını yerine getiremeyen ve kefil bulamayan Caner Köklüoğlu hem parasından hem de özgürlüğünden oldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473