banner564

Her ihtimal  araştırılıyor

25 yaşındaki üniversite öğrencisi Abdulvahap Önal’ın, misafir olarak kaldığı otelin zemin katında cansız bedeni bulundu

Her ihtimal  araştırılıyor
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da bir otelde kalan 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Abdulvahap Önal, ölü olarak bulundu. Önal’ın aşırı alkol almasından dolayı balkonda olduğu sırada dengesini kaybederek düştüğü tahmin ediliyor. Önal’ın 2013 yılında üniversite eğitimi için ülkeye geldiği, hukuk fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Aslen Malatyalı olan Önal’ın babasının yaşanan vahim olay üzerine KKTC’ye geldiği belirtilirken, oğlunun cenazesini bugün memleketlerine götüreceği öğrenildi.

Her ihtimal araştırılıyor
Gazimağusa’da 25 yaşındaki Abdulvahap Önal, dün sabah 08.00 sıralarında, misafir olarak bulunduğu otelin alt kısmında faaliyet gösteren bir işyerinin çalışanları tarafından ölü bulundu. İşyerini açan çalışanlar, arka kısımdaki pencereyi açtıkları sırada Abdulvahap Önal’ın kanlar içerisindeki cesediyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri talihsiz gencin yaşamını yitirdiğini belirlerken Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube ile Olay Yeri İnceleme ekipleri, bölgeyi kordon altına aldı ve detaylı şekilde inceleme yaptı. Polis cinayet dahil tüm ihtimalleri değerlendirirken, Önal’ın aşırı alkollü olduğu ve dengesini kaybetmesi sonucu balkondan beton zemine düştüğü tahmin ediliyor. Talihsiz gencin bedeni üzerinde yapılan ilk kontollerde darp ve cebir izine rastlanmadığı ve ölüm nedeninin belirlenmesi amacı ile bugün otopsi yapılacağı bildirildi.

Arkadaşının yanında misafirdi
Talihsiz gencin otelde kalmadığı, arkadaşının yanına misafir olarak gittiği öğrenildi. Polis Basın Subaylığı yaptığı açıklama ile 25 yaşındaki Abdulvavap Önal’ın dün saat 03.47’de kalmakta olduğu otelin dördüncü katından beton zemine düşmesi sonucu yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Hukuk fakültesi öğrencisiydi
Ülkemize 2013 yılında, üniversite sınavlarını burs hakkı elde ederek kazanan ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde hukuk eğitimi almak amacı ile gelen talihsiz genç, 2.sınıf öğrencisiydi. Aslen Malatyalı olan Abdulvahap Önal’ın babası, talihsiz gencin cenazesini almak üzere dün adaya geldi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474