banner564

Herkesi güldürdü

Gazimağusa’da Gökhan Ergün’e ait evin camlarını kırarak, içeri girmeye çalışan Kasım Yazıcı “çatıda arkadaşımı arıyordum” dedi

Herkesi güldürdü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da dün sabah iki eve sirkat girişiminde bulunuldu. Gökhan Ergün’e ait evin penceresini kırıp içeri girmek üzereyken suçüstü yakalanan zanlı Kasım Yazıcı’nın, bu girişiminden yarım saat önce kadar da başka bir evin mutfağından içeri girmek isterken ev sahipleri tarafından fark edildiği ortaya çıktı. Polis tarafından tutuklanan zanlı mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Ev sahibi teşhis etti
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Emin Özbilen, zanlı Kasım Yazıcı’nın dün saat 06.45’te Gökhan Ergün’e ait evin merdiven boşluğunun batıya bakan camını kırarak sirkat amaçlı içeriye girmek istediği sırada suçüstü tespit edilip yakalandığını söyledi. 
Olaydan yarım saat kadar önce, yakınlardaki başka bir eve mutfak penceresinden içeri girilmeye çalışıldığı bilgisini aldıklarını söyleyen Özbilen, konu ev sahiplerinin zanlının eşgalini verdiklerini söyledi. Özbilen ayrıca zanlının girmeye çalıştığı evin sahibinin, zanlıyı görip teşhis ettiğini ifade etti. 

1 ay önce mülke tecavüz suçu işledi
Zanlının 1 ay önce Gazimağusa’da mülke tecavüz suçu işlediğini belirten Özbilen, yeni başlayan tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Çatıda arkadaşını arıyormuş
Mahkemede söz alan zanlı Kasım Yazıcı, söz konusu evin camını kendisinin kırmadığını, camın daha önceden kırık olduğunu iddia etti. Oraya sirkat için gitmediğini öne süren zanlı, çatıda arkadaşını aradığını ileri sürerek mahkeme salonundaki herkesi güldürdü..
Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 10:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali sahin
Ali sahin - 3 yıl Önce

Cami duvarina isedin be gardaş Gokhanin evine girecek ????????????

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474