banner564

Hırsızlık suçu da işlemiş

Kıskançlık krizine giren ve arkadaşı Buse’yi döverek kaşını yırtan Emre Karpuz cezaevine gönderildi

Hırsızlık suçu da işlemiş
banner598
Çiğdem AYDIN
Aynı üniversitede eğitim gördüğü okul arkadaşı Buse Selçuk’u kıskanıp ciddi bir şekilde darp eden Emre Karpuz önceki gün polise giderek teslim oldu. Zanlı dün de teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlının ülkede öğrenci statüsünde bulunduğu ancak son bir yıldır okula gitmediği açıklandı. Ayrıca zanlının daha önce de hırsızlık suçundan tutuklandığı belirtildi.
Boğaz Karakolu’nda görevli polis memuru Sami Güneş, zanlının 23 Nisan tarihinde meydana gelen ciddi darp ve itale-i lisan suçlarından dolayı tutuklandığını söyledi. 
Polis, zanlının olay tarihinde başka birisinin aracına bindiği gerekçesi ile arkadaşı Buse Selçuk’a hakaret ettiğini, akabinde ise yüzüne ve gözüne yumruk atarak ciddi şekilde darp ettiğini ifade etti. 

Buse’nin sol kaşı yırtıldı
Polis, darp sonucu Buse Selçuk’un sol kaşının yırtıldığını ifade ederek, zanlının olaydan sonra telefoniyen defalarca polise çağrıldığını ancak gelmemekte direndiğini ifade etti. 
Polis, zanlının önceki akşam ise çağrılması üzerine gelip teslim olduğunu kaydetti. 

Son bir yıldır okula da gitmiyor
Zanlının KKTC’de üniversite öğrencisi olduğunu ancak son bir yıldır okula gitmediğini belirten polis, zanlının daha önce de hırsızlık suçundan dolayı tutuklandığını, teminatla serbest bırakıldığını ancak mahkemenin haftada dört gün polise gidip imza atması yönündeki emrine uymadığını ve bu nedenle hakkında mahkeme emrine riayet etmeme suçundan da dava dosyalandığını söyledi. 

15 gün süre ile cezaevine gönderildi
Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, son günlerde kadına yönelik şiddet olaylarında artış olduğunu dile getirerek zanlının teminata bağlanmasını talep etti.
Yargıç Mesut Mesutoğlu, son günlerde şiddet olaylarının arttığını, toplumda huzursuzluğa ve endişeye neden olduğunu belirterek, zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 15 gün süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2017, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473