banner564

Hüdaoğlu: “TDP iktidar olacak”

Hüdaoğlu, CTP-UBP hükümetinin çok uzun ömürlü olamayacağını savundu ve 1 yıl içinde seçim öngördüklerini söyledi

Hüdaoğlu: “TDP iktidar olacak”
banner598
Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Sekreteri Suphi Hüdaoğlu, CTP-UBP hükümetinin çok uzun ömürlü olamayacağını savundu ve 1 yıl içinde seçim öngördüklerini söyledi.
Hüdaoğlu, ülkede her alanda bir kaos yaşandığını, özellikle sağlık, eğitim ve çevre alanında ciddi sorunların olduğunu, ülkenin adalet ve eşitlikten uzak bir yönetim anlayışı ile yönetilmeye çalışıldığını iddia etti. 
Hüdaoğlu, ülkeyi son 3 gündür etkisi altına alan tuz bulutuna yönelik değerlendirmelerde bulunarak, yoğun toz bulutunun birçok hastalığa yol açabileceği uyarısında bulundu. 
Suphi Hüdaoğlu, katıldığı bir televizyon programında Türkiye’deki gelişmeler, CTP-UBP hükümetinin icraatları ve TDP’nin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

“Türkiye’de iç savaş yaşanıyor…”
Hüdaoğlu, Türkiye’de adı konmamış bir iç savaş yaşandığını, Türkiye halklarının birbirine düşman edildiği, ötekileştirme ve kamplaşmayı pekiştirici söylem ve icraatların olduğunu savundu. Hüdaoğlu, “Bu olaylar, kimseye bir şey kazandırmadığı gibi, daha demokratik bir Türkiye’nin oluşmasını da engellemektedir” ifadesini kullandı. 
Üçüncü ülkelerde okuyan öğrencilere de burs verilmesi kararının olumlu ancak eksik olduğunu belirten Hüdaoğlu, kararın Güney’deki öğrencileri de kapsaması gerektiğini kaydetti.

“TDP, hükümeti oluşturan parti olacaktır”
TDP Genel Sekreteri Suphi Hüdaoğlu, TDP’nin ilk seçimlerde birinci parti olmak hedefinde olduğunu belirterek, “TDP hükümeti oluşturan parti olacaktır” dedi. 
Toplumun artık CTP, UBP ve DP’den beklentisi kalmadığını, buna karşın TDP’ye yönelik büyük bir ilgi ve destek olduğunu savunan Hüdaoğlu, MYK’da her hafta onlarca üyelik onayladıklarını, birçok yerde örgüt kurduklarını, kurmaya da devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473