banner564

Hükümet uyarıldı

KTAMS, Çalışma İzin Merkezi’ndeki sorunların giderilmesi talebiyle eylem yaptı

Hükümet uyarıldı
banner598
Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), İçişleri ve Çalışma Bakanlığı bünyesinde faaliyet yürüten Çalışma İzin Merkezi’nde çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve teşkilat yasasının tamamlanması gerekçesiyle eylem yaptı. 
KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan ve sendika yöneticileri, eylem sırasında yaptıkları açıklamalarda, 4’ü kadrolu, 29’u da kadrosuz olmak üzere 33 çalışanın bulunduğu Çalışma İzin Merkezi’nin teşkilat yasasının hızlı bir şekilde tamamlanmasını, ayrıca bina altyapısının güçlendirilmesini ve çalışma ortamının iyileştirilmesini istedi. 
Ahmet Kaptan, sendika olarak merkezin teşkilat yasası ve çalışma ortamının düzeltilmesi için bakanlığa yazdıkları yazı sayısını unuttuğunu ancak yüzlerce kişiye hizmet veren merkezin iyileştirilmesi için hiçbir girişimin yapılmadığını savundu. Kaptan, “Sorunlar giderilmezse artık kısa süreli veya basın açıklamalı eylemler değil, sonuç alıcı eylemlere gideceğiz” dedi.
KTAMS Başkanı Kaptan, ülkede kamu dairelerinin kötüye gittiğini, kamu dairelerinden verim bekleyen ve ekonomik refahın sağlanması için tedbirler alınmasını isteyen halkın şikayetlerinin arttığını ve ülkenin kaosa doğru gittiğini savundu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473